Deli povezavo po e-pošti
Niso bila izpolnjena vsa zahtevana polja.
Pošlji e-pošto

Nova programska funkcija: serijski krmilnik za tipa s prehodom ME43 in ME63

Nova programska funkcija »Serijski krmilnik« je zdaj na voljo za tipa ME43 in ME63. V povezavi z našimi ventili in senzorji ponujamo tako vse komponente za vašo individualno rešitev serijskega doziranja iz ene roke.

 

Batching Solution with FLOWave Flowmeter and Display

Kaj se serijsko doziranje? 

Pri serijskem doziranju oz. polnjenju gre za nadzorovano prekinitev pretoka tekočine. Zraven senzorjev in ventilov igra pomembno vlogo predvsem serijski krmilnik: Kot osrednja krmilna enota v procesu doziranja nadzoruje serijski krmilnik podatke senzorjev in regulira ventil. 

Rešitev polnjenja iz ene roke

S kombiniranjem naših serijskih krmilnikov tipa ME43 ali tipa ME63 z našo obsežno ponudbo senzorjev pretoka in ventilov lahko razvijemo individualne serijske sisteme, ki so natančno prilagojeni vašim potrebam – ni pomembno, ali kot kontrolna omarica (tip ME43) ali področna namestitev (tip ME63). 
S priloženim zaslonom z vnaprej nastavljeno serijsko nadzorno ploščo prejmete vse komponente, ki jih potrebujete za svojo rešitev polnjenja.

Zakaj bi se morali odločiti za dozirne sisteme Bürkert – hiter pregled prednosti za vas

✓ Individualni serijski sistemi: 
Potrebne komponente izberejo in zasnujejo izkušeni strokovnjaki podjetja Bürkert – ena sama kontaktna oseba za vaš celoten sistem polnjenja.

✓ Modularna zasnova: 
Integracija in prvi zagon prek PLC ali kot povsem digitalna samostojna rešitev – izbira je vaša!

✓ Natančni rezultati polnjenja po zaslugi avtomatizirane korekcije naknadnega delovanja: 
Naša samoučna serijska funkcija neprestano analizira izmerjeni prostorninski ali masni tok in ga samodejno prilagaja ciljni prostornini.

✓ Intuitivno upravljanje: 
Ste pripravljeni na uporabniku prijazne izkušnje? Odkrijte zaslon z vnaprej nastavljeno serijsko nadzorno ploščo ali programsko orodje »Bürkert Communicator«, vključno z vodenim čarovnikom za konfiguracijo in parametriranje vašega serijskega krmilnika.

✓ Prilagodljiva integracija:
Rešitve za namestitev v kontrolno omarico ali področno namestitev naredijo naše serijske sisteme pripravljene na avtomatizacijski koncept po vaši izbiri.

Se sliši zanimivo? 
Izkoristite naše temeljno znanje o uporabi in tehnično strokovno znanje ter dovolite, da vam individualno svetujemo o serijskem doziranju. 

Primerjalni seznam