Deli povezavo po e-pošti
Niso bila izpolnjena vsa zahtevana polja.
Pošlji e-pošto

Prenesite si certifikate hkrati z naročilom izdelka

Prenesite in prihranite čas: z omenjeno novostjo lahko ustrezen certifikat prenesete takoj po naročilu. Poglejte, kako enostavno je to:

Ali ste vedeli, da lahko ustrezen certifikat za vaš proizvod naročite tudi v e-trgovini Bürkert? Ne samo to – zdaj ga lahko prenesete hkrati z naročilom. Tako preprosto je:

Naročite certifikat hkrati z izdelkom

Da se vam po naročilu ne bi bilo treba ponovno ukvarjati s tem, vas na to opozorimo že pri izbiri izdelka v naši e-trgovini:

 

Po ustrezni izbiri dodajte izdelek v nakupovalno košarico. Certifikati se samodejno dodajo vašemu naročilu in so vidni v nakupovalni košarici.

NOVO: Digitalni prenos po naročilu

Po zaključku naročila v e-trgovini Bürkert lahko ustrezen certifikat enostavno prenesete s spleta. Enostaven prenos certifkata s spleta:

  1. Obiščite spletno stran Bürkert in se prijavite s svojimi podatki za prijavo.
  2. V iskalno vrstico vpišite identifikacijsko številko izdelka Bürkert in se na strani izdelka pomaknite do področja »Informacije o posameznem izdelku«.
  3. Nato v vnosno polje vnesite serijsko številko svojega izdelka Bürkert. Serijska številka je navedena na tipski ploščici izdelka:

 

Več informacij najdete tukaj:

 

Ali želite funkcijo takoj preizkusiti z uporabo procesnega ventila? Z našim membranskim ventilom tipa 2031 lahko takoj začnete s preizkusom:

Primerjalni seznam