Deli povezavo po e-pošti
Niso bila izpolnjena vsa zahtevana polja.
Pošlji e-pošto

O Bürkertu

Ker smo navdušeni nad vsem, kar teče, smo vodilni na svetu na področju merilne, krmilne in regulacijske tehnologije za kapljevine in pline. Z našimi strankami kot partnerji razvijamo nenavadne rešitve za izjemne izzive ali po potrebi dobavimo posamezne komponente za različne izzive na področju fluidike. 
Zdaj lahko to razložimo veliko podrobneje – prek Bürkerta kot družinskega podjetja, našega nabora produktov rešitev ali posebne Bürkertove ekipe. Vendar tega ne počnemo – spoznajte Bürkert na svoj način. Najboljše pa je, da si vse to lahko ogledate sami.

Keyvisual Bubbles

Spoznajte nas bolje

Bürkert v 90 sekundah

Številke, podatki in dejstva*

Zaposleni

3500+

Prihodki od izdelkov

720 Mio. €

Delež raziskav in razvoja

6,4%

Države po vsem svetu

30+

Družinsko podjetje

100%

Naložbeni delež

24,8%

*Status: 2022

Naš nabor rešitev

Pri Bürkertu obožujemo vse, kar teče, pa naj gre za pline, kapljevine ali samo dobre ideje. Osredotočamo se na panoge, kot so farmacevtska industrija, prehrambena industrija, industrija pijač, medicina, laboratorijska tehnika in zobozdravstveni sektor ter elektronika, polprevodniki in energija. Ne glede na to, ali gre za standardne izdelke ali avtomatizirane sistemske rešitve – skupaj z našimi strankami vedno najdemo idealno rešitev.

Ustanovitelj Christian Bürkert –
potovanje skozi čas

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Od pionirja do vodilnega na trgu

    Christian Bürkert je z vizionarsko daljnovidnostjo, ustvarjalno iznajdljivostjo in ogromno energije eden od podjetnikov, ki so v povojni Nemčiji položili temeljni kamen nove gospodarske ureditve, ki je bila del intenzivne internacionalizacije. Njegova izjemna predanost je utrla pot današnjemu Bürkertu, vodilnemu svetovnemu podjetju na področju regulacijske, merilne in krmilne tehnologije. Vse se je neopazno začelo na majhnem kmečkem dvorišču v Ingelfingenu.

    Do Bürkertove zgodovine

Hčerinsko in partnersko podjetje