Deli povezavo po e-pošti
Niso bila izpolnjena vsa zahtevana polja.
Pošlji e-pošto

Odobritev in certificiranje

Ne glede na to, ali gre za odobritev UL ali CSA, odobritev Ex ali druge tržno specifične odobritve – s podjetjem Bürkert lahko enostavno izpolnite potrebne standarde.

Odobritve brez kompromisov

Ko gre za varnost, ni nobenih »če« in »ampak«. Poleg zahtev strank je pomembno izpolnjevati tudi potrebne odobritve ustreznega trga.

Podjetje Bürkert se vidi kot proizvajalec in ponudnik storitev. To načelo se odraža v naših izdelkih, pa tudi v naši proizvodnji in celotnih procesih podjetja. V skladu s tem izpolnjujemo zahtevana merila za uspešno uporabo rešitev Bürkert po vsem svetu. Podjetje Bürkert je bilo eden prvih proizvajalcev ventilov zunaj Severne Amerike, ki je pridobil in še vedno ima certifikat za interno testiranje.

Zahvaljujoč svojemu znanju in izkušnjam lahko sami opravimo potrebne meritve in po potrebi pridobimo potrebne odobritve za naše stranke. Eden od številnih primerov, zakaj ste s podjetjem Bürkert na varni strani, ko gre za odobritve.
 

Certifikati za sistem vodenjaCertifikati za sistem vodenja

Certifikati na področju upravljanja kakovosti, ravnanja z okoljem ter varnosti in zdravja pri delu

V tem razdelku najdete certifikate podjetja Bürkert na temo upravljanja kakovosti, upravljanja varstva okolja ter upravljanja varnosti in zdravja pri delu. Posamezni certifikati so na voljo za brezplačen prenos.

 

Primerjalni seznam