Deli povezavo po e-pošti
Niso bila izpolnjena vsa zahtevana polja.
Pošlji e-pošto

Portal za stranke My Bürkert

Izkoristite številne prednosti storitve My Bürkert in se registrirajte.

Ste že registrirani na našem spletnem mestu? Potem se prijavite zdaj! Uporabite naše spletne storitve s prenosnikom, tablico ali pametnim telefonom. Tukaj dostopate neposredno do našega portala za stranke My Bürkert in naše spletne trgovine eShop. Poleg tega si lahko po prijavi prenesete podatke CAD naših izdelkov.

 

 

Tri uporabne funkcije, ki vam olajšajo vsakdan pri obdelavi naročil

Sledenje pošiljki

Spremljajte stanje svojih naročil in sledite svojim dostavam.

Dobavnice in računi

Pomembni dokumenti so kadar koli na voljo za prenos.

Zgodovina naročil

Ohranite pregled nad svojimi naročili.

Bi radi uporabljali naše spletne storitve? Registrirajte se zdaj in uživajte v prednostih portala za stranke My Bürkert in naše spletne trgovine eShop:

 

 

Podroben opis rubrik My Bürkert

Moja naročila

Bi radi imeli pregled nad svojimi naročili Bürkert in vedeli, ali je vaša dostava že na poti k vam? Rubrika Moja naročila ponuja številne možnosti: oglejte si svojo zgodovino naročil in sledite svojim pošiljkam. Prenesite si dobavnice in račune naročil ali pa preiščite seznam naročil na podlagi številke izdelka. Prav tako si lahko pogledate pogoje dostave in pogoje plačila ter ponovno naročiti identične izdelke iz že izvedenih naročil. Udobno si lahko tukaj ogledate tudi vaše neto in bruto cene posameznih postavk. Dodatne informacije so vam na voljo v videu.

Moje ponudbe

Ali potrebujete ponudbo za vaše procese, preden lahko oddate naročilo? Samostojno ustvarite ponudbo iz izdelkov v vaši košarici ali s seznama želja in si jo nato oglejte pod rubriko Moje ponudbe. Nato jo udobno potrdite na spletu, tako da neposredno iz ponudbe oddate naročilo v naši spletni trgovini eShop. Tukaj so vam na voljo vse ponudbe, povezane z vašim računom Bürkert. To vključuje tudi ponudbe, ki ste jih ustvarili sami. Poleg tega pa boste prejeli tudi ponudbe, ki so jih za vas ustvarili zaposleni pri Bürkert. Več boste izvedeli v videu »Moje ponudbe«.

Moji seznami želja

V rubriki Moji seznami želja lahko shranjujete izdelke, ki jih želite naročiti v prihodnosti. Ustvarite na primer projektne sezname želja in jih delite s svojimi kolegi ali vašo kontaktno osebo Bürkert, da uskladite določene podrobnosti.

Moji podatki

Menijska možnost Moji podatki nudi informacije o vaših podatkih stranke Bürkert. Sem spadajo vaši naslovi za dostavo, vaš naslov za račun in vaši pogoji. Imate kakršna koli vprašanja ali želite spremeniti svoje podatke stranke? Kontaktirajte nas. Vašo neposredno kontaktno osebo Bürkert najdete prav tako v rubriki Moji podatki. Poleg tega lahko spremenite geslo ali izbrišete račun.

Moji servisi

Pod menijsko možnostjo Vračila in servisi lahko pridobite predračun za servisne storitve kot so popravila in umerjanje, rezervirate obisk na mestu uporabe, zahtevate vračilo ali podate povratne informacije. Tukaj si lahko ogledate video.

Izkoristite prenos naših podatkov CAD

Model CAD

Z registracijo na naši spletni strani lahko poleg uporabe portala za stranke My Bürkert prenesete tudi 3D-modele za naše izdelke.

Ste pripravljeni na kratek video obisk portala za stranke My Bürkert?

Oglejte si naš video o portalu za stranke My Bürkert, kjer so vaše prednosti pojasnjene na preprost način:

 

Več informacij o portalu za stranke My Bürkert najdete tudi v naslednjih videih, v katerih so podrobneje razložene prednosti in funkcije nekaterih rubrik: 

 

Več informacij o registraciji najdete v naslednjih videoposnetkih: 

 

Registracija

Registrirajte se brezplačno na naše spletne storitve in izkoristite številne prednosti, na primer:

 

✓ Hitro in preprosto naročanje v naši e-trgovini

✓ Sledenje pošiljkam in ogled računov

✓ Izdelava ponudb ali seznamov želja

✓ Prenos podatkov CAD iz strežnika

Primerjalni seznam